Samenspel
met opdrachtgevers

Werkwijze

Wij geloven in een creatief samenspel met onze opdrachtgevers. Daarom begint elk project met kennis- maken. Kijken of het klikt. Zit het goed, dan maken we heldere afspraken over de samenwerking. Elk voorstel krijgt een planning en een duidelijke begroting mee. Voor korte projecten is ook een vaste prijs mogelijk.

We schuiven graag bij onze opdrachtgevers aan tafel. Om te luisteren, te vragen en door te vragen. Dat levert aan beide kanten vaak verrassende inzichten op. Is de communicatievraag duidelijk? Staat er een overtuigend plan van aanpak op papier? Dan gaan we aan de slag. Snel, professioneel en gedreven.

Voor een goede samenwerking zijn afspraken nodig. Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.

Creatief netwerk

Bij de uitvoering van een project werken we in wisselende samenstelling met ervaren ontwerpers, vormgevers, fotografen, drukkers, webdesigners en andere externe specialisten. Zo formeren we voor elke opdracht het sterkste team. Wij nemen met plezier de regie van een communicatietraject op ons. Als projectleider bewaken we concept & voortgang en zijn we aanspreekpunt voor alle partijen.